Startsida Natur&Upplevelser Historia&Kultur Vintersport&Skoter Jakt&Fiske Företag&Grupp Tips&Trix Äta&Bo Samhälle Kontakt

Marsfjällen och Saxnäs/Klimpfjäll har en prägel av orörd natur och vildmark där jakt, fiske och olika natur och vildmarksupplevelser står i fokus.

Vi vill utnyttja de naturliga förutsättningar vår omgivning ger oss och bygger därför våra företags och grupparrangemang med dessa naturnära aktiviteter som bas.

Företag


Våra företagsprodukter inriktar sig därför främst mot den mindre gruppen i form av incentive/ teambuildingarrangemang för ledningsgruppen, avdelningen eller kanske kund- och leverantörsrelationer. Dessa produkter inriktar sig mot att ge våra gäster minnesvärda fiske-, jakt eller andra naturupplevelser genom att erbjuda tex flugfiskekurser, jaktarrangemang, vildmarkssafaris som tex skotersafari med uteboende. Aktiviteten kryddas med bekvämt hotellboende god mat och relax.
     

 

Grupp

För den större gruppen erbjuder vi främst lägerverksamhet med inriktning mot naturliv, skidåkning eller vandring. Träningsläger för idrottsföreningar, försäsongs- eller säsongsavslutningsläger är en annan grupp där vi kan erbjuda kvalitativa träningsmöjligheter kombinerat med avkoppling och andra aktiviteter. Detta ihop med anpassat lägerboende såväl med självhushåll som med pension till humana priser.

 

 
 
Visa större bild!

 

     

Marsfjällen.com - ett samarbetsorgan
bland turismföretag i Saxnäs/Klimpfjäll
www.marsfjallen.se

info@marsfjallen.se